Hou je van aanpakken én doorpakken en heb je affiniteit en ervaring met projecten op het gebied ruimtelijke ordening, verkeer en recreatie? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Bekijk hieronder de filmpjes onze aanpakkers Gertie, Rami, Joni en Paul. Ze vertellen je graag meer over onze projecten en onze aanpak.

‘We zijn in Amstelveen, Startbaan nummer acht, negen eengezinswoningen en 140 appartementen. De eengezinswoningen zijn bijna klaar, die kunnen binnen een paar weken opgeleverd worden en de appartementen volgend jaar in Q2, dus het tweede kwartaal.

Wat Amstelveen leuk maakt voor mij om te werken is dat het een gemeente is die alles in zich heeft. We leggen zelf openbaar gebied aan, we maken zelf inrichtingsplannen, landschapsplannen, we doen eigenlijk alles zelf. We zijn van begin, van schetsontwerp tot bouwvergunning de spin in het web. Het mooie is ook, de lijnen naar het bestuur zijn heel kort, de lijn naar de wethouder is heel kort.

Geen dag is hetzelfde, iedereen wil vooruit. En liever vandaag dan morgen.

Ik ben Gertie en ik pak het aan in Amstelveen!

Ik heb de
smaak te

pakken!

Gertie Stienen
Senior Projectmanager

Hoe zou
jij het

aanpakken?

Rami Saad
Vergunningverlener

Wij staan vandaag bij het appartementencomplex The Mayor, voorheen was dat een kantoorgebouw en er is onlangs voor gekozen om dat te transformeren naar appartementen. Mijn rol als vergunningverlener was onder andere om het bouwbesluit enigszins te beoordelen.

In Amstelveen heb je een mooi evenwicht tussen wat nieuw en wat oud is. Het is een stad en gemeente die niet ver is van Amsterdam, toch behoudt het zijn allure als middelgrote gemeente, met alle voorzieningen die daarvoor nodig zijn. Denk aan Cobra Museum, denk aan Stadshart, maar denk ook aan projecten zoals deze.

We staan nu voor de A9 en in ons team kun je daar al proeven wat jouw rol als vergunningverlener daarin kan zijn en dat vind ik toch wel unieker dan bij andere omringende gemeenten.

Ik ben Rami en ik pak het aan in Amstelveen!

We staan hier op het Keizer Karelplein, een druk kruispunt dat goede doorstroming nodig had. Projectmanagers vanuit onze afdeling hebben hieraan gewerkt, verkeerskundigen hebben het ontworpen en meegekeken bij de verkeersveiligheid en het is ook nog uitgevoerd door onze afdeling.

Verkeerskundig, reconstructies, speeltuintjes, eigenlijk alles in de openbare ruimte komt voorbij. We doen alles zelf, kunnen alles zelf, hebben alle disciplines in huis, dus geen dag is hetzelfde.

De gemeente Amstelveen is voor mij uniek qua laagdrempeligheid, gezelligheid, hele grote bevlogenheid binnen de organisatie en eigenlijk alle ruimte om je werk in te vullen zoals je zelf belangrijk vindt. Het is persoonlijker, maar op inhoudelijk vlak ligt de uitdaging er wel.

Ik ben Joni en ik pak ’t aan in Amstelveen!

Pakken wat
je
pakken
kan!

Joni Mills
Teamleider Projectmanagement
& Verkeer

Dit is mijn
pakkie aan!

Paul Tabak
Projectmanager
werktuigbouwkunde

We zijn vandaag bij zwembad de Meerkamp, dat is het zwembad van de gemeente Amstelveen, van daaruit beheren we de techniek op afstand en assisteren we de technische dienst die het dagelijks onderhoud en beheer van de zwembadwaterkwaliteit uitvoert.

We hebben directe maandelijkse gesprekken met onze gebruikers dus we krijgen ook een directe terugkoppeling van hun wensen, hun bemerkingen en we hebben ook de mogelijkheden en mandaat om daar op te acteren.

Als ik Amstelveen als werkgever moet typeren in een woord zou ik het woord spannend gebruiken, omdat we niet weten hoe we ergens moeten komen in het begin, maar uiteindelijk er wel met z’n allen zullen komen. Toekomstige collega’s zijn van harte welkom om ons te assisteren. Leuke collega’s, veel vrijheden en zeer uitdagend, zeer divers.

Ik ben Paul en ik pak ’t aan in Amstelveen!

Wat zit er in
jouw aanpak?

Onze ideale aanpakker is makkelijk in de omgang. Je weet gemakkelijk de juiste personen te vinden en zij weten jou te vinden. Je kunt onafhankelijk oordelen en helder communiceren. Je hebt een positieve instelling, je bent leergierig en pakt snel dingen op, waardoor je je snel verder ontwikkelt.
De kernwaarden van de organisatie zijn klantgericht, resultaatgericht en betrouwbaar. Deze passen bij de manier waarop jij je werkzaamheden uitvoert.

Menu